Financieringsvorm

Voor financiering werken wij samen met Woab, Woab financiert de verbeteringen aan uw woning met hét woningabonnement. Hoe het werkt? www.woab.nl Financiert u de woningverbetering op andere wijze? Wij helpen u met met uw aanvraag.

Meer weten
icon

Wij bieden een financieringsoptie

van Aanmelding tot Contract


Na je aanmelding (het ingevulde aanmeldingsformulier) doen wij een snelle check op de binnengekomen gegevens. Bij een "kansrijk" oordeel zenden we je zo snel mogelijk een uitgebreide vragenlijst (zo mogelijk bellen we ook van te voren nog even op). Zodra wij deze uitgebreide lijst (en zo goed mogelijk ingevuld) van je terug hebben ontvangen, kunnen wij een uitgebreide bureau-check op de aangeleverde gegevens doen. Hierin bepalen we of je woning (zoals gedacht) voldoet aan de criteria voor een WOAB Woningabonnement. Als je woning geschikt is maken wij een afspraak voor een fysieke “woningscan” door een WOAB-Adviseur. Tijdens deze vrijblijvende intake licht de WOAB-Adviseur jouw woning geheel door. Hierbij komen isolatie, ventilatie, installaties en huishoudelijke apparatuur etc. verder aan bod. Daarnaast verzamelt hij of zij ook informatie over je leefpatroon en gewoontes in relatie tot je energieverbruik. Daarna bepaalt de WOAB-Adviseur ook hoeveel energie er (nog) kan worden bespaard en opgewekt in je woning. Als ook welke maatregelen hiervoor nodig zijn. En met welke abonnementsperiode deze maatregelen het efficiëntst terugverdiend kunnen worden. Hij stelt hierna een aanbieding naar je op

Aanbieding


Het financiële aanbod in de aanbieding is dan ook maatwerk en toegespitst op jouw woning. Je hoeft hierbij niet zelf te investeren, maar dat mag uiteraard wel. Zo verlaag je jouw maandbedrag tijdens de looptijd van het abonnement. Tussentijds aflossen, evenals het afkopen van resterende abonnementsjaren, behoren allemaal tot de mogelijkheden. En indien je ons aanbod kunt accepteren gaan we naar de volgende stap.

Systeemintegrator

Energetische renoveren: Duurzaam, Betrouwbaar, gegarandeerd.

Bekijk onze oplossingen

Start nu met het verduurzamen van je woning

Neem contact op