Over ons

Directeur/ eigenaar Wilfred Wolf: "Ik droom van creatie van waarde voor klant, medewerker en omgeving. Door onze kennis van bouwfysica, installaties, vergunningen, subsidies en financiering te verbinden aan eindresultaat en prestatie over langere termijn, realiseren wij de meeste waarde voor onze klant. Wij werken samen met bevlogen medewerkers en partners. Wij zijn pragmatisch en staan voor goede kwaliteit".

Meer weten
icon

Onze diensten

Energetisch duurzame renovatie van bestaande woningen.

Wij leveren Maatwerk

Ieder huis is anders net als iedere bewoner. Net als het gebruik en het werk van NLHuis maatwerk is.

Wij geven Zekerheden

We garanderen de genomen maatregelen tot wel 20 jaar! (Informeer naar de mogelijkheden).

Wij zorgen voor Betaalbaarheid

Wij dragen zorg voor een betaalbaar pakket aan maatregelen passend bij uw woonlasten.

Wij leveren Maatwerk

Ieder huis is anders net als iedere bewoner. Dit vraagt om maatwerk.

NL Huis biedt maatwerk!

Met een woningscan brengen we uw woonsituatie en woonwensen in kaart. Op basis daarvan geven wij advies over de woningverbeteringen welke voor uw huis en uw persoonlijke situatie geschikt zijn.

In dit advies nemen wij ook mee, naast de energiebesparende maatregelen, de levensloopbestendigheid en een gezond binnenklimaat van uw woning.

O.a. valt hierbij te denken aan:

  • het isoleren van de wanden, vloeren en daken,
  • het dichten van kieren,
  • aanbrengen van isolerende beglazing,
  • vernieuwen van kozijnen en puien,
  • plaatsen van zonnepanelen en collectoren,
  • installeren van (hybride) warmtepomp
  • optimaliseren van uw (cv) verwarmingsinstallatie,
  • installeren van ventilatievoorzieningen,
  • waterbesparende maatregelen.

In overleg met u voeren wij uit op basis van een korte doorlooptijd om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Wij regelen installaties in, leveren ze op en nemen ze samen met u in gebruik!


Wij geven Zekerheden

We geven niet alleen advies over de toe te passen techniek, maar wij voeren ook alle werkzaamheden voor u uit. Net zoals wij het onderhoud verzorgen en eventuele reparaties tijdens de looptijd van een contract welke u met ons of derden kunt afsluiten. Bovendien blijven we dan ook voor u in de gaten houden of alles blijft werken en we komen tussentijds met u bekijken of dingen nog beter kunnen (vervanging en upgrade).

Door ervaring met de nieuwste, bewezen isolatie- en installatietechniek kunnen we de eerder berekende energiebesparing binnen de lengte van een abonnement of

NL Huis contract® naar u garanderen. Dit is de dan ook een prestatiegarantie, in de regel een vast onderdeel van een abonnement of NL Huis contract. U hebt en loopt hiermee dus geen enkel risico.


Wij zorgen voor Betaalbaarheid

Indien tijdens het proces het uitgangspunt wordt dat uw woonlasten hetzelfde blijven, kan NLHuis ook het complete pakket (van advies tot realiseren en beheren) in een Woningabonnement voor u onderbrengen. Dit zal zijn met partners van NLHuis.

U kunt dan kiezen uit verschillende woningabonnementen, waarbij u voor 10, 15 of 20 jaar verzekerd bent van de beste oplossingen voor kwaliteit, garanties en een laag energieverbruik. Mogelijke subsidie-aanvragen worden dan ook voor u geregeld en met het bedrag dat u bespaart, betaalt u dan een eventuele lening af. Die lening heeft dan ook dezelfde looptijd als de garantietermijn. Wilt u vervroegd aflossen, of tussentijds aflossen? Dit is boetevrij. Of wilt u liever helemaal niet lenen? Dan kan bij NLHuis ook allemaal, want ook het financieren en betalen is maatwerk bij ons. Ook kunt u er voor kiezen om zelf (deels) te investeren of via andere kanalen een lening af sluiten. Ook dan helpen we u graag de juiste lijnen en delen gegevens hierover.

Start nu met het verduurzamen van je woning

Neem contact op